Τον Δήμαρχο Ζακύνθου επισκέφθηκε η Υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρη

Συνάντηση με την Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ζέτα Μακρή στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Ζάκυνθο είχε ο Δήμαρχος Γιώργος Στασινόπουλος.
Στην ατζέντα της συζήτησης βρέθηκαν ζητήματα που άπτονται της λειτουργίας της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο Ζακύνθου, με τον κ. Στασινόπουλος να ενημερώνει την Υφυπουργό, για τις υφιστάμενες ανάγκες υπερβαίνουν κατά πολύ τις δυνατότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ειδικότερα, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο θέμα της αδειοδότησης των σχολικών μονάδων, καθώς και την έλλειψη υποδομών.
Η κα Μακρή αναγνώρισε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε Δήμος στα θέματα που έθεσε ο Δήμαρχος Ζακύνθου και δήλωσε την πρόθεση της να στηρίξει ενεργά σε συνεργασία με τον Βουλευτή με όποιο τρόπο μπορεί.

“Είναι χαρά και τιμή μας να μας επισκέπτονται εκπρόσωποι της κυβέρνησης, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα και να τους θέτουμε ζητήματα αλλά και να αποκτούν ιδία άποψη. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την κα Μακρή για την προθυμία της τόσο να μας ακούσει, όσο και τη δέσμευσή της να παρακολουθήσει στενά κάποια θέματα, που της τέθηκαν” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ζακύνθου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμα ο Βουλευτής Διονύσης Ακτύπης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Νίκος Ακτύπης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσης Πλέσσας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΖ Διονυσης Τουρκακης, η Υπεύθυνη για το “Βοήθεια στο Σπίτι”, Τμήμα Ισότητας δύο φύλων και Κακοποιημένων Γυναικών Ευαγγελία Μπουρογιάννη, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων, οι Προϊστάμενοι Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ, και υπηρεσιακά στελέχη εκπαίδευσης.

Κοινοποιήστε την ανάρτηση