Συνάντηση του Δημάρχου Ζακύνθου με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού || Επι τάπητος όλα τα θέματα αθλητικού ενδιαφέροντος και υποδομών αρμοδιότητας του Δήμου Ζακύνθου

Συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Ιωάννη Βρούτση είχε ο Δήμαρχος Ζακύνθου Γεώργιος Στασινοπουλος στο πλαίσιο των επαφών του με στελέχη της Κυβέρνησης για την προώθηση μιας σειράς ζητημάτων αρμοδιότητας του Δήμου Ζακύνθου.

Στην ατζέντα της συζήτησης, παρουσία και του Βουλευτή Ζακύνθου Διονύση Ακτύπη, τέθηκαν όλα τα θέματα αθλητικού ενδιαφέροντος και ιδιαίτερα εκείνα που αφορούν στις αθλητικές υποδομές, τα αθλητικά σωματεία, τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού (Αθλητισμός για όλους) και το e-kouros την ψηφιακή Καταγραφή του Αθλητισμού.

Ο Δήμαρχος Ζακύνθου εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον κ. Υπουργό τον οποίο προσκάλεσε στο νησί προκειμένου να έχει μια εμπεριστατωμένη άποψη για τις ανάγκες σε όλα τα επίπεδα αθλητικής ανάπτυξης ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση του γιατί βρήκε ευήκοα αυτιά και διάθεση συνεργασίας και στήριξης.

Ανακοινώσεις για τα αποτελέσματα της συνάντησης θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες.

Κοινοποιήστε την ανάρτηση