Συνάντηση Δημάρχου Ζακύνθου με τον Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης

Συνάντηση εργασίας με τον Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ιονίων Νήσων, Αρχιπύραρχο Αναστάσιο Καρατζά είχε ο Δήμαρχος Ζακύνθου Γιώργος Στασινόπουλος στο Δημαρχείο.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν στα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν και να εφαρμοστούν για μια σειρά ζητημάτων πρόληψης και πυροπροστασίας που απαιτεί η τήρηση της αντιπυρικής Περιόδου.

Επίσης, ζητήθηκε η συνδρομή του Δήμου Ζακύνθου στην στέγαση των πυροσβεστών που θα υπηρετήσουν την θερινή περίοδο στο νησί καθώς και την συντήρηση του Πυροσβεστικού Φυλακίου στα ορεινά του νησιού.

Ο Δήμαρχος Ζακύνθου, μετρά την συνάντηση που είχε με τον κ. Καρατζά, δήλωσε: “Συζητήθηκαν οι διαδικασίες συντονισμού μεταξύ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζακύνθου σε διάφορα επίπεδα, τόσο έκτακτης ανάγκης όσο και καθημερινότητας, ιδιαίτερα για την αντιπυρική περίοδο. Στο βαθμό των δυνατοτήτων μας θα συνδράμουμε κάθε ανάγκη των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών. Με άριστη συνεργασία μεταξύ του Δήμου και των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών θα αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση που θα προκύψει”.

Κοινοποιήστε την ανάρτηση