Προμήθεια θερινών στολών για τις Φιλαρμονικές Δ.Ε. Ζακυνθίων, Αλυκών και Αρτεμισίων || Η Δημοτική Αρχή κρίνει ως σημαντική προτεραιότητα την ανάδειξη και ενίσχυση του ρόλου των Φιλαρμονικών

Στην προμήθεια θερινών στολών για τις ανάγκες των μουσικών των Φιλαρμονικών των Δημοτικών Ενοτήτων Ζακυνθίων, Αλυκών και Αρτεμισίων προχωρά ο Δήμος Ζακύνθου μετά την υπογραφή από τον Δήμαρχο Γιώργο Στασινόπουλο της σχετικής μελέτης προϋπολογισμού ποσού ύψους 13.221 ευρώ (με ΦΠΑ) από ίδιους πόρους.

Ειδικότερα, οι στολές αποτελούνται από σακάκι λευκό, παντελόνια καλοκαιρινά, καπέλα, πουκάμισα καλοκαιρινά σύνολο 40 τεμαχια για την Φιλαρμονική Δ.Ε. Ζακυνθίων, πουκάμισα καλοκαιρινά, αμφιμασχάλια, επωμιδα, παντελονια καλοκαιρινά, καπέλα αστυνομικού τυπου συνολο 175 τεμαχια για την Φιλαρμονική Δ.Ε. Αλυκών, πουκάμισα καλοκαιρινά, παντελόνια καλοκαιρινά, αμφιμασχάλια, επωμίδες σύνολο 48 τεμάχια για την Φιλαρμονική Δ.Ε. Αρτεμισίων.

Ο Δήμαρχος, Γιώργος Στασινόπουλος, δηλώνει σχετικά πως “Οι φιλαρμονικές του Δήμου Ζακύνθου αποτελούν σημαντικό μέρος του πολιτιστικού τοπίου μας και αναδεικνύουν την πολιτιστική μας κληρονομιά. Ελάχιστη υποχρέωση και στόχος μας είναι να ενισχύσουμε όλες μας τις δημοτικές φιλαρμονικές καθώς και να προχωρήσουμε στην επανασύσταση εκείνων του Λαγανά και των Αρκαδίων. Η δημοτική αρχή προχωρά στην προμήθεια στολών για να καλύψουν τις ανάγκες συμμετοχής των μουσικών και το κάνει από ίδιους πόρους κάτι που δείχνει την προτεραιότητα που βάζουμε σε τέτοιου είδους θέματα. Είμαστε διατεθειμένοι να αναδείξουμε τις μπάντες μας, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή των πολιτών και προωθώντας τη μουσική παιδεία. Την πενταετία της δικής μας διοίκησης το μόνο σίγουρο είναι πως οι Φιλαρμονικές μας θα αντιμετωπιστούν όπως τους αξίζει ιστορικά και κοινωνικά”.

Κοινοποιήστε την ανάρτηση