Πασχαλινό μήνυμα Δημάρχου Ζακύνθου

Αγαπητοί συμπολίτες,
Η μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας, το Πάσχα, μας μεταδίδει το μήνυμα της αισιοδοξίας. Είναι μια εποχή που μας υπενθυμίζει τη σημασία της αναγέννησης, της ανανέωσης και της ελπίδας.
Το Πάσχα μας καλεί να αναζητήσουμε το φως ακόμα και στις πιο σκοτεινές στιγμές της ζωής μας. Μας θυμίζει ότι ακόμα και μετά από τις δύσκολες δοκιμασίες, υπάρχει πάντα ελπίδα για νέα αρχή και για καλύτερες μέρες.
Καθώς γιορτάζουμε αυτήν την ημέρα, ας θυμηθούμε τις αξίες της αλληλεγγύης και της αγάπης. Ας είμαστε παρόντες για τους συνανθρώπους μας και ας προσφέρουμε ένα χέρι βοηθείας σε όσους το έχουν ανάγκη.
Το Πάσχα είναι επίσης μια ευκαιρία να συνδεθούμε με την οικογένειά μας και τους φίλους μας, να μοιραστούμε στιγμές χαράς και αγάπης. Ας ανοίξουμε τις καρδιές μας και ας καλωσορίσουμε την πολυμορφία που μας περιβάλλει.
Από το σωτήριο Πάθος του Χριστού μας διδασκόμαστε την καρτερία και την υπομονή. Το διπλό μήνυμα της Σταύρωσης και της Ανάστασης του Χριστού, περισσότερο επίκαιρο παρά ποτέ, ας αποτελέσει την αφετηρία για την εσωτερική αλλαγή και ανάταση της ψυχής μας.
Σας εύχομαι ένα Πάσχα γεμάτο αγάπη, χαρά και ελπίδα.
Ας συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί για ένα καλύτερο μέλλον για όλους.
Καλή Ανάσταση στην ζωή και την ψυχή όλων σας.
Καλό Πάσχα σε όλους!

Κοινοποιήστε την ανάρτηση