Πασχαλινές λαμπάδες πρόσφεραν στον Δήμαρχο οι μαθητές του ΚΔΑΠμΕΑ

Μια ιδιαίτερη επίσκεψη ήρθε να αλλάξει ευχάριστα την γεμάτη προβλήματα καθημερινότητα του Δημάρχου Ζακύνθου Γιώργου Στασινόπουλου, ο οποίος υποδέχθηκε στο γραφείο του τα παιδιά του ΚΔΑΠμΕΑ που του πρόσφεραν τις πασχαλινές δημιουργίες τους (λαμπάδες, κάρτες και κατασκευές).

Ο κ. Στασινόπουλος, συνεχάρη τις εκπαιδευτικούς και τους γονείς για το σημαντικό έργο που προσφέρουν και πρόσθεσε πως η Δημοτική Αρχή και ο ίδιος προσωπικά θα είναι πάντα στο πλευρό τους.

“Ως δήμαρχος, εκφράζω τη βαθιά μου δέσμευση όσον αφορά τη φροντίδα και τη στήριξη των παιδιών που παρουσιάζουν ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και παρακολουθούν προγράμματα στο ΚΔΑΠΜΕΑ του δήμου μας. Είναι καθήκον μας να διασφαλίσουμε ότι αυτά τα παιδιά λαμβάνουν την απαραίτητη υποστήριξη και φροντίδα για την ανάπτυξη και ευημερία τους. Ο δήμος μας δεσμεύεται να επενδύσει σε προγράμματα που θα προάγουν την πλήρη και ισότιμη συμμετοχή αυτών των παιδιών στην κοινωνία μας. Επιπλέον, δεσμευόμαστε να εκπαιδεύσουμε τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό των σχολείων και των κέντρων φροντίδας για να ανταποκριθούν στις ξεχωριστές ανάγκες αυτών των παιδιών. Μέσω συνεργασίας με τις αρμόδιες αρχές, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την πρόοδο και την ευημερία των παιδιών μας με ειδικές ανάγκες” δηλωσε ο κ. Στασινόπουλος.

Κοινοποιήστε την ανάρτηση