Δήμος Ζακύνθου: Λειτουργικά τα “ξεχασμένα”σε συνεργεία οχήματα καθαριότητας || Δυναμική παρουσία στην Attica Green Expo

Στην Attica Green Expo, την πρώτη βιωματική έκθεση στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή δημοσίων και ιδιωτικών Φορέων με κοινή συνισταμένη το περιβάλλον και τις δράσεις που βασίζονται στις πράσινες τεχνολογίες συμμετείχε ο Δήμος Ζακύνθου.
Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Γιακουμελος, ο Υπεύθυνος Δημοτικών Οχημάτων Παυλος Μαλούχος και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΖ Σπύρος Φαραός εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Γιώργο Στασινόπουλο ενημερώθηκαν για την διαχείριση των στερεών αποβλήτων αλλά κυρίως της ανακύκλωσης και ανάκτησης υλικών, την ανάδειξη της προσπάθειας σε καινοτόμες δράσεις και πρακτικές αλλά και το ρόλο της αυτοδιοίκησης στην ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης στις νέες γενιές.
Παράλληλα, ταξίδεψαν στην Λάρισα όπου παρέλαβαν το επί πενταετίας εγκαταλελειμμένο φορτηγό πλυντήριο κάδων και μετα τις απαραίτητες μηχανολογικές παρεμβάσεις το μετέφεραν σε εξειδικευμένο μηχανουργείο της Πάτρας για πλήρη υδραυλική εγκατάσταση ώστε να προσφέρει τις υπηρεσίες πλύσης όλων των κάδων του νησιού μας που από δεκαετίας δεν πλένονταν!
Στην Αχαϊκή πρωτεύουσα ενημερώθηκαν και για την εξέλιξη των εργασιών στα μηχανοκίνητα οχήματα του Δήμου που έχουν σταλεί σε διάφορα συνεργεία προς αποκατάσταση.

Κοινοποιήστε την ανάρτηση